• Маркирайте файла/папката, чието споделите желаете да прекратите и кликнете върху „Сподели“ 
  • В ново-отворилия се прозорец изберете „Прекрати споделянето“ и в следващия прозорец ще видите с кого и кога сте споделили файла или активния линк към него. Кликнете на знака и потвърдете че желаете да прекратите споделяно като кликнете на „ДА“ .

Файловете и папките, които сте споделили са обозначени като такива със символа за споделяне на съответния ред. Можете да прекратите споделянето на файл/папка и като кликнете на него.

  • Маркирайте файла/папката, или директно кликнете на .
  • В ново-отворилия се прозорец кликнете на  за да предотвратите съответното споделяне*.
  • Кликнете „Да“ за потвърдите, че желаете да прекратите съответното споделяне.

*Една папка или файл може да бъде споделен с множество потребители по повече от един начин. Когато се опитвате да прекратите споделянето на файл/папка ще видите всички потребители на Поща АБВ, с които сте го споделили и/или активните линкове към него ако има такива.

Прекратявайки споделянето с един потребител или изтриването на един активен линк не прекратява останалите активни споделяния на файла ако има такива.

Когато файлът/папката е споделен с други потребители на АБВ Поща и Dox.bg, прекратявайки споделянето ще виждате техния имейл адрес в АБВ Поща и датата на която сте споделили файла с тях. За всички останали споделяние се вижда датата на споделяне и активния линк към файла независимо как е бил споделен той(по имейл или с генериран линк).