След изтичане на периода на пакет DOX+, вашето дисково пространство ще се върне на първоначалните 3 GB. Важно е да знаете, че е необходимо да изтриете файловете, които надвишават този лимит, за да се вместите в 3 GB. В противен случай споделените от вас линкове няма да бъдат активни и няма да можете да качвате нови файлове.
За да не се налага да триете файлове обаче, бихте могли да активирате отново пакет DOX+.